Wie zijn wij?

Binnen Online Sales Solutions komen al onze passies en specialiteiten samen. Met onze kennis door jarenlange ervaring in de Automotive(verkoop, ICT, marketing en online) creëren wij verkoopkansen door kwalitatieve leads te genereren! Dit doen wij op basis van onze eigen online platforms die met name gericht zijn op de Millennials en Generatie Z. Generaties die het belangrijk vinden om snel en simpel te kunnen vergelijken en houden van transparantie. Wij willen autobedrijven daar laten adverteren waar hun eye-balls zijn!

Onze visie? Wij geloven in een moderne, speelse en frisse uitstraling. Advertentie- en zoekplatforms ongecompliceerd en zeer gebruiksvriendelijk. Gebouwd volgens de laatste trends en normen met de flexibiliteit om altijd snel te kunnen schakelen op veranderingen.

Wat maakt ons uniek? Bij ons vind je op smileycar.nl en demoautokopen.nl niet eerst een resultatenpagina of aparte detailpagina’s.

Advertenties tonen wij pixelperfect op een unieke manier middels onze zelf ontwikkelde advertentiemodule. Onze platforms zijn responsive en geven de bezoeker een app-ervaring zonder dat je iets hoeft te downloaden.

Kortom; wij zijn klaar voor de nieuwe generatie!

alternative